Ajankohtaista

Suojelutreenit keskeytetään

Kennelliiton hallitus päätti kokouksessaan tänään 28.2.2021 keskeyttää toistaiseksi kaiken suojelukoirakoulutukseen ja -kokeisiin liittyvän toiminnan.

Luoteis-Uudenmaan Käyttökoirien jäsenten kohdalla tämä tarkoittaa, että kaikki suojeluun (C-osaan) liittyvä toiminta keskeytetään toistaiseksi. Yhdistyksen nimissä ei voi varata hallivuoroja eikä kentällä voi treenata suojelua. Kentän treenivuoroja ei toistaiseksi jaeta ennen kuin Kennelliitto sallii suojelutreenien jatkumisen.

Kentällä voi harrastaa tottelevaisuutta ja tulemme järjestämään kursseja koronarajoituksia noudattaen. Toistaiseksi kaikki päivät (poislukien toko-vuoro ja tottelevaisuuden yhteisvuoro) on vapaana jäsenten treeneihin.

Luoteis-Uudenmaan Käyttökoirien hallitus suhtautuu vakavasti uutisoituihin epäkohtiin ja pyydämme jäsenistöä ilmoittamaan mikäli havaitsette yhdistyksen kentällä epäkohtia treeneissä (koiriin kohdistuvaa väkivaltaa, kiellettyjä välineitä tms.). Tälläinen epäkohta on peruste yhdistyksestä erottamiselle. Asiasta vaikeneminen katsotaan osallisuudeksi mikäli se tulee myöhemmin ilmi.