Ajankohtaista

Maalimies leikittää -tapahtumat

Mieletön tilaisuus kaikille koiranomistajille!
 
Maalimiehet testaavat koirasi ominaisuuksia kaikille roduille avoimilla leikityspäivillä.  Koiria on leikittämässä kokeneet maalimiehet, jotka kaikki ovat SPKL:n pätevöityneitä kilpailuavustajia. Joka kerta paikalla on kaksi maalimiestä.
 
Saat leikityksen päätteeksi suullisen arvion koirasi vietti-ominaisuuksista, mikä auttaa jatkossa kaikissa harrastuslajeissa. Voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin leikityksiin, jolloin myös aremmat koirat saavat runsaasti positiivista vahvistusta ja vahvempaa itsetuntoa!
 
L-UKK ry järjestää leikityspäivän kolme kertaa syksyn aikana: 28.8, 4.9 ja 11.9.
 
Tapahtuma pidetään Nummelassa L-UKKin omalla kentällä vain 30min Helsingistä ja 15min Lohjalta. Leikityspäivät ovat avoimia kaikille koirille rotuun katsomatta.
 
Paikan päällä on myös aina pienimuotoinen buffetti. 
 
Hinta 20e / koira / tapahtuma. Ilmoittautumiset hei.strengell@gmail.com