Ajankohtaista,  Kenttahanke

Kenttähanke hyväksyttiin

L-UKK:n uuden kentän leaderrahoitushakemus on hyväksytty 30.8. Ykkösakselin hankeryhmän kokouksessa.

 

Tämä tarkoittaa sitä, että haave uudesta kentästä muuttuu todeksi.Paljon on hankkeen eteen tehty tänä vuonna töitä, iso kiitos kenttähanketyöryhmälle sekä kaikille varainkeruutapahtumissa mukana olleille!

 

Suunnittelu- ja paperityöt hankkeen osalta muuttuvat heti ensi viikon viikonloppuna ensimmäisiksi uuden kentän raivaustalkoiksi, samalla kun varainkeruu leikityspäivien muodossa pyörii vielä yhtenä viikonloppuna.

 

Nautitaan päätöksen tuomasta hienosta mahdollisuudesta, tämän eteen me kaikki olemme tehneet paljon töitä. Uskomme, että yhdessä saamme upean kenttäkokonaisuuden rakennettua ja monipuoliselle koiraharrastamiselle hienot puitteet!